Ett steg mot livet 2.0

image

Egentligen två steg. Träffade en mycket trevlig kollega från mitt jobb idag. Berättade om mitt år och resan jag gjort. Tiden har gått fortare i min värld kunde vi konstatera. Det betyder att jobba är långtråkigt ? Mycket har hänt på firman. Men jag tycker verkligen att det ska bli roligt att komma tillbaka. Även om det bara är på 25%. Jag tror att jag har en hel del att bidra med, lite färg om inte annat.

Och som inte det var nog i min sociala träning har jag haft samtal på Prima oxå. Samma dag. För några månader sen hade detta varit helt omöjligt. Om jag överhuvudtaget hade klarat att ta mig in till
kontorsområdet, så skulle resten av dagen varit helt förstörd. Efterdyningar av panikångest och social fobi, hade däckat mig till sängliggande.

Ok, Prima, Vuxenpsyk. Vi fortsatte med frågor o svar leken. Frågorna övergick till att handla om adhd beteende. Ingen diagnostisering än. Jila är bra, jag gillar henne mer o mer. Nästa samtal är om en vecka.

image

Fick en broschyr om en förening o ideell verksamheimaget för psykotiska sjukdomar, IFS, som riktar sig till personer med min bipolära diagnos och med den närbesläktade sjukdomen schizofreni. Får se om jag vill gå på  nån av deras träffar. Se där, jag kommer bli ett socialt orakel, en dag.