Känslan

När barnen kommer hem efter tre veckors utlandsresa med sin pappa. Känslan när man äntligen ”får” dem. Får rå om dem igen ?.

Jag vet att de haft det extremt bra, fått se o göra en massa spännande o exotiska saker. Men ändå, så skönt när de är hemma igen hos mig.

Trots att det är jag som får ta hand om deras tidsomställning. Som att ha småbarn igen. De somnar kl 20 i bästa (senaste) fall o vaknar klockan 5. Fast det är ju förstås bättre så här öst-väst än tvärtom. 

Tänk att få dyka på Sipadan, världens bästa dykställe! Vandra i regnskog på Borneo o äta på nattmarknad i Hongkong. Men det är inte så dumt att jobba heller ? haha.

Till saken hör att jag hade fina juldagar och ett fantastiskt trevligt nyår så det är absolut inte synd om mig. Jag fick gå på 28e-dags bal i Härnösand, på St Petri logen och dansa till Kramfors storband samt fira in nya året med de bästa av vänner ?. Klackarna i taket.

2018 Som börjar med den långa dystra fattiga januari månad, har faktiskt inte alls varit så särskilt lång, dyster o fattig. 

Nåt har hänt med tiden, för den går så rasande fort. Vad det än är, så är det för det mesta bra. Klart att vissa stunder skulle jag vilja frysa i tiden. Ögonblick och tillfällen som är extremt bra. Säg till om du vet hur man gör. 

Det skall bli ett minst lika bra år i år, som förra året, kanske toppa det med ännu bättre om det nu är möjligt. Jag ska läsa om katten som är fulländad i sin mindfulness. Nya övningar att göra varje vecka i boken Catfulness. ?

Å så har det varit internationella Nalle Puh dagen, 18 januari. Jag ska avsluta med några av mina favorit citat, fastän det finns så många bra att det egentligen inte går att välja..

Om en person du talar med inte tycks lyssna. Var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat.

Om du alltid säger vi får se, händer det aldrig någonsin nånting.

Fastän det är förfärligt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre.

En smula hänsyn o lite omtanke betyder så mycket.

 ❤️