Jul, gran och klappar

Black Friday och Cyber Monday, begrepp som vi för några år sedan inte hade en aning om! Och nu är det stort här också och inte bara i USA.
Förra året lovade jag mig själv att försöka köpa de flesta julklappar dessa dagar, noterade det i min kalender. Skrev in att fråga kidsen vad de önskar sig redan i mitten av oktober. Så den svarta fredagen o rymd måndagen var jag redo!

Och tycker jag lyckades bra! En del köpt i butik i Täby Centrum, världens bästa om du frågar mig, och en del köpt på nätet. Så dessa inköp ihop med sånt jag samlat på mig under året och några små saker till julstrumporna så kan jag med gott samvete säga att jo, jag är klar med julklapparna! Och det är inte ens mitten av december än! Så skönt!
Tror faktiskt inte det är någon jag glömt. Underbart att vara klar.
 
Kanske dags för årets önskelista? Alltså den med saker jag gärna skulle vilja få i fina paket till jul! Och det passar ju extra bra nu när det faktiskt är december och julen kommer närmare med stormsteg..
Vad som helst från Efva Attling 🙂 går bra, det går alltid hem så att säga thihi.
 
En sådan här kalender för veckoplanering kanske skulle minska antalet Post-it jag använder.
 
Eller en snittblomsterkniv, en sån vore så himla praktisk.
 Och en fin vas till vackra blommor, skulle jag bli glad för! Vasen Dagg från Svenskt Tenn är bara så snygg. Men jag kan tänka mig en kopia 🙂 från Åhlens..
Se där, massa bra tips i olika prisklasser på en gång. Dear Santa I’ve been good. Eller kanske Dear Santa, I can explain..
 
Jag älskar att pynta för julen, hos lilla familjen Wennborg är granen klädd och julstjärnorna lyser i fönstrena. Vi kör den amerikanska varianten med jul från 1 december. Och öppnar julklapparna på morgonen. Före nyår är allt bortplockat och det är ljust och fräscht igen 🙂 Passar mig perfekt! För till nyår skall det vara vitt, vitt och vitt.
 
Till julen hör också att köpa det obligatoriska glöggteet på gamla fina Stockholm Tea Center på Hornsgatan. Det, liksom Winterblend har jag köpt, såå gott med sina kryddiga smaker. Rekommederar varmt ett besök i butiken.
 
Julfotograferingen är oxå gjord, hos bästa fotografen så därmed är också klapparna till barnens mormor och farmor klara. Liksom god jul-korten. Fast nuförtiden skickar jag inte så många julkort längre. Det blir till familjen i USA och lite släkt här o där. 
 
För bara någon vecka sedan var jag på fotvårdsbehandling. För en som gillar fotpyssel så är det en sagostund. I en stol som gick att vinkla i alla möjliga riktningar och håll lutade jag mig skönt tillbaka och fick världens finaste fötter fixade av Zara. Zara är superduktig på det här, så det lär bli fler besök hos henne.
 
Vi skrattade så vi kiknade idag på jobbet, jag och min honey Tina. Hon var så glad för hon hade köpt två biljettter till My Fair Lady, och jag sa att jag är så glad för jag har köpt ett radhus. Det var jätteroligt tyckte vi. Vi var ganska tröttmössiga idag, det kanske bidrog.. Men humor kan vara olika ifall du inte förstod vad som var så kul. Jamen det var lite vad som hänt senaste tiden ??.