En ny epok tar vid

Efter 13 år i SAS-huset flyttade kontoret i förra veckan till Frösunda Port. Inte så lång flytt, bara tvärs över E4an, in till våra nya kollegor på HPe. Det är lite mer folk och lite mindre utrymme nu men liksom trevligt ändå. Känslorna var aningens blandade innan flytten, vi satt verkligen i superfina fräscha lokaler med utsikt över Brunnsviken. Men förändring är bra och man får tillfälle att rensa ut gammalt skräp när man flyttar. Så allting gott.. 

Första dagen jag parkerade i HP garaget var jag lite orolig att jag inte skulle hitta tillbaka till bilen vid hemgång så jag fotade platsen, det gick fint faktiskt hamnade jag rätt på bilen i garaget.

Nu har jag testat rom och chokladprovning! I helgen så var vi några vänner som fick en liten teorikurs i hur romtillverkning går till och sen dofta och smaka på 4 väldigt olika sorters rom (El Dorado, Ron Zacapa, Rhum JM och sist men bäst Goslings.) Inga billiga sorter direkt. Och känna hur smakerna förändrades när man lade till mörk 65-75 % choklad. Någon sort hade typ vunnit vm i bästa chokladen och alla sorter var väldigt goda. Hela inramningen med källarvalvet i Gamla Stan, levande ljus osv gjorde sitt till för en fantastisk upplevelse.

Vill du testa själv så finns det på alltomprovningar.se