Må bra-resa

Äntligen är det dags att åka till Kroatien.

Jag har längtat många månader efter detta. Få träna i varm miljö med powerwalks, rörlighetspass, soft moves, styrkepass och simma i havet. Jag ska meditera, yoga och finna mitt inre lugn, my inner peace. Dags att ta hand om kroppen. Det kommer bli så bra, så skönt.

Tiden är kanske inte helt optimal. Det har hänt lite saker hemma som jag måste vara med på men jag kan inte regissera livet. Jag får resa hem i förväg bara, det går att ordna. SAS flyger Split – Stockholm så det har löst sig. Ibland får man ändra sina planer. 

Nu ska jag bara njuta, träna, softa, simma, yoga och njuta, sa jag det?, Några dagar. Och försöka låta bli att tänka på saker som dränerar min energi. Vila i mig själv ett par dagar dagar. Sen har jag mer kraft till att ta farväl av en nära o älskad morbror. 

Namaste.