The joy of a wedding


En alldeles förtrollad helg har passerat. Ibland händer det annorlunda saker som blir till extra vackra minnen. I fredags kväll kom vi fram till Marstrands Havshotell. Ett saltstänk ifrån havet och en liten pärla på västkusten. Vi strosade runt bland båtarna och njöt av en värmande kvällssol och picknick. 

På lördagen tog vi färjan över till ön och gick runt och över den. Det blåste helt vilt och det gav det hela extra mycket känsla av naturkrafterna då havet skummade och yrde över klipporna.

 

 

Fantastisk utsikt och så mäktigt. Vi skulle komma tillbaka lite senare på eftermiddagen så vi hoppade på färjan igen.

 

 

 

Kaffe och en cola senare var koffein och sockerdepåerna åter fyllda och det var dags att göra sig snygg inför kvällen, och Christian och Ingelas bröllop. Gifter sig folk fortfarande undrade min mamma? Javisst gör de det. En del storslaget och romantiskt som Christian och Ingela.

Nästa gång vi åkte över till Marstrandsön var färjan fylld med festklädda människor och allt kändes helt magiskt. 

Länge sen jag hörde Mendelssohns Bröllopsmarsch men den och mycket annan vacker musik spelades tillsammans med solosång.

Spårvagnen, en blå båt, som såg ut som en.. ja just det, tog sällskapet tillbaka till Havshotellet efter vigseln och kvällen var varm. Fast blåsig och ställde till oreda i mitt hår hela tiden. Jag hade fixat håret hos bästa Tony på Magnifique Hair. Han är verkligen suverän på att föna håret i Hollywood lockar, love it. 

Kan bara säga att bord 7 rockade. Jag hade hysteriskt roligt och skrattade mer än jag gjort på mycket länge, tack alla underbara. Helt otroligt nog fick jag också bevittna ett äkta frieri på en armlängds avstånd, då Alrik friade till Eva med en ring gjord av hampasnöre.  Jo det är faktiskt sant! Romantik på hög nivå.

Det skålades friskt och jag tror jag blev lite i hatten. Snart dansade vi till Tomas Ledin i sommarnatten och helt plötsligt var klockan 3. Vi var tillsammans med brudparet och toastmasterparet, sist kvar på festen. Klackarna i taket, ända in i kaklet osv.

Tack för en fantastisk upplevelse.