Ett oops är bättre än ett what if

imageDet blev ett oops. Har bestämt mig för att tävla i simningen men kliva av efter den. Mina förutsättningar och förberedelser inför att cykla och springa halv ironmandistansen är helt enkelt inte tillräckligt bra.

Om nån nu tycker att jamen varför då .. så kan jag säga att hade du gått igenom det jag gjort under de sista månaderna, hade du varit tacksam över att bara stå upp på benen.

Min kropp har varit med om en jordbävning, och 6 stycken ETC (elchocker) behandlingar under veckorna på Danderyds Sjukhus. Jag har varit manisk och depressiv, återhämtat mig och nu står jag upp, så pass bra att jag startar i simningen på världens största tävling i 70.3 distansen.

Att jag väljer att stoppa efter simningen imorgon ser jag som ett tecken på klokhet.

Nu behöver jag, bara, hitta gnistan i träningen för att börja om, börja satsa på nytt mot nya mål. Det var det som var tanken med den här veckan.

imageOch hittills går det åt rätt håll.

This article has 1 Comment

Comments are closed.